CASA AMB IMPRESSIONANTS VISTES A 4 VENTS A VILASSAR DE DALT.
Vilasar de Mar, Barcelona, España

887.000€· Casa (Restaurada)

CASA AMB IMPRESSIONANTS VISTES A 4 VENTS A VILASSAR DE DALT.

Vilassar de Dalt, 1 antigament també anomenat Sant Genís de Vilasar2 3 (en català i oficialment Vilassar de Dalt), és un municipi de Catalunya, Espanya. Pertany a la província de Barcelona i es troba a la comarca del Maresme, localitzat entre els municipis de Cabrils, Orrius, Premià de Dalt i Vilassar de Mar. Està situat a uns deu quilòmetres de Mataró, capital de la comarca ia uns vint quilòmetres de Barcelona.

En Vilassar de Dalt trobem diversos llocs d’interès cultural. En primer lloc destaca el seu castell, el qual va ser declarat monument històric artístic el 1931.

Ha estat restaurat diverses vegades, i al seu interior alberga un dels millors arxius històrics privats amb més de 8000 pergamins i 70 manuscrits.

També mereixen menció alguns jaciments prehistòrics com el dolmen de la roca d’en Toni les càmeres sepulcrals de la cova d’en Pau, el conjunt de grans roques granítiques el cau de la Granota i la cova d’en Joan. En Vilassar de Dalt hi ha museus com el Museu cau del Cargol (un museu sobre mol·luscs) i el Museu Municipal Masia Can Banús.

A més destaquen els forns romans i les restes de sepultures d’una família romana.

Al nucli urbà també destaquen edificis singulars com Cal Noi Baiau, Cal Notari, Fàbrica Tèxtil de Can Mañé, Can Sabater, al Centre Vilassarenc o al Teatre LA MASSA, entre otros.5

El municipi s’ha caracteritzat des d’antic per la producció agrícola: horta a la zona baixa; vinya, garrofer i cereal a la muntanyosa. Els cultius de secà ja no existeixen i la floricultura segueix només en aquelles zones en què per normativa urbanística no és possible construir urbanitzacions, la principal característica del Baix Maresme en les últimes dècades.

L’activitat tèxtil, avui pràcticament testimonial, en el passat va representar la principal font de treball de la població des dels inicis de la revolució industrial fins a la gran crisi industrial dels anys 70, quan les fàbriques van començar un procés de tancament massiu. Aquesta activitat ha anat decreixent pel que fa al seu pes relatiu, deixant pas a un sector de serveis impulsat per la urbanització del municipi, que ha acollit en els darrers anys a població amb origen a Barcelona ciutat, inicialment com a segona residència.

En aquesta vila tan emblemàtica i en una zona declarada nucli urbà, i a 5 minuts caminant del centre, es troba aquesta magnífica casa construïda a 4 vents.

La casa construïda sobre un terreny de 500m2, posseeix una superfície de 417m2.

La casa realitzada en materials de primeríssima qualitat, posseeix unes magnífiques vistes al mar ia la muntanya. Pel que gaudir d’unes espectaculars postes de sol, serà possible tots els dies de l’any.

La casa disposa de:

5 habitacions, dues d’elles suite

5 banys (3 complerts i 2 lavabos)

La cuina, disposa de moltíssima llum. Al costat de la mateixa es troba l’habitació de servei amb bany.

La casa disposa d’un gran saló menjador amb llar de foc i sortida al jardí, que disposa de piscina.

serveis:

Calefacció

gas natural

Fusteria d’alumini

Entrada d’alarma a l casa

Caixa forta

extres:

Sòl marbre en espiga

parquet

armaris encastats

Vistes al mar i muntanya orientació sud-oest

Dipòsit emergència d’aigua: 2000lts

Aparcament cobert: 2 cotxes

Aparcament extern: 1 cotxe

Persianes de seguretat

Característiques

Additional details

-
-
-
-
-
-
-
-

Qualificació energètica:
certificat energètic

Tots els Serveis

-
-

Ubicació

Contacta amb nosaltres per a més informació

Les seves dades han estat enviades correctament. En breu ens posarem en contacte amb vostè.

Propietats similars (14)