ESPECTACULAR FINCA IDEAL PER A LA MEDITACIÓ A COLLSUSPINA
Collsuspina, Barcelona, España

890.000€· Masia (Semi-restaurada)

ESPECTACULAR FINCA IDEAL PER A LA MEDITACIÓ A COLLSUSPINA

A prop de Collsuspina i en un entorn idilic, hi ha una Masia situada sobre un centre energètic i espiritual, que destaca perquè fins i tot els mestres Budistes, la reconeixen com un centre clau per a la Meditació.

La masia destaca per estar construïda sobre un punt neuràlgic d’energia. Això comporta que els seus propietaris la valorin en el camp de la Meditació.
Estudis científics han demostrat que algunes tècniques de meditació poden ajudar a millorar la concentració, la memòria, la salut emocional i millorar el sistema immunitari i la salut en general. Actualment almenys dos tipus de meditació s’ha provat efectiu per augmentar el quocient intel·lectual, millorar la memòria i regular el sistema immunitari.

La casa està construïda sobre una finca de 50 hectàrees de bosc autòcton, on ressalten les alzines i la vegetació del lloc. Unes 15 hectàrees de la finca són de cultiu ecològic.

La casa es divideix una construcció d’aproximadament 300m2 i una altra de 50m2.

La casa principal, consta de planta principal i planta primera, des de les qual es pot gaudir d’unes magnífiques vistes a la vall ia la muntanya.
Aquest habitatge, disposa també d’un annex, que serviria com a sala polivalent o auxiliar.

Aquesta construcció necessita de rehabilitació.

L’altra construcció totalment reformada és un apartament de 50m2, amb cuina i bany, construït de manera totalment sostenible i quilòmetre 0

La proposta d’aquesta finca, és la nostra rehabilitacion, totalment sostenible i utilzando materials km0

Aquesta finca és única en el seu entorn i és l’espai ideal per a aquells que valorin viure o treballar en un entorn natural, espiritual i especial.

Característiques

Additional details

-
-
-
-
-
-
-
-

Qualificació energètica:
certificat energètic

Tots els Serveis

-
-

Ubicació

Contacta amb nosaltres per a més informació

Les seves dades han estat enviades correctament. En breu ens posarem en contacte amb vostè.

Propietats similars (7)