Masia del segle XVI en el Moianés. Barcelona. Spain.
Castellterçol, Barcelona, España

5.500.000€· Masia (Restaurada)

Masia del segle XVI amb posteriors ampliacions en els segles XVII i XVIII i amb una superfície construïda de 3.000m2.

Està envoltada de 250 hectàrees de terres pròpies, de les quals 230 són de bosc i 20 de camps de cultiu en producció.

Situada al terme municipal de Castellterçol, província de Barcelona a la comarca de Moianès.

Ha estat restaurada recentment seguint l’estil arquitectònic de l’època i respectant l’essència d’aquest tipus de construccions tan peculiars i alhora extraordinàries.

La casa es distribueix en tres plantes i diversos annexos:

Planta baixa: A la façana principal es troba l’entrada amb una important porta de fusta que dóna l’accés principal a la casa, un gran pati interior a dues altures i l’antic garatge amb sostre voltat que s’utilitzava per guardar els carros, així com diverses estances, un guadarnés, sales de treballs diversos. Escala principal que dóna accés a la planta noble de la casa. Al replà de l’escala, segons es puja a la planta, es troba un gran celler amb dues estances molt grans i fresques.

Per la part posterior de la masia, es té accés a les quadres, els annexos, coberts i graners que corresponen a la planta baixa de la casa. S’hi accedeix a través de rampa, que desemboca a a una plaça empedrada on s’aprecia la construcció de la masia i els annexos.

Primera planta:

En aquesta planta a la qual també es té accés des de la part posterior de la casa, trobem el hall d’entrada, saló principal amb llar de foc, que a la vegada és el distribuïdor de planta, quatre habitacions dobles, dues d’elles amb alcoves i dos banys complets.

Des del hall d’entrada, per la part posterior de la casa, segons s’entra a la dreta, trobem un saló independent, una habitació doble amb bany amb sortida directa al jardí posterior, on es troba la piscina. Una àmplia cuina, amb sortida a la gran terrassa amb unes vistes espectaculars de la propietat i a un magnífic porxo ; zona utilitzada com el menjador d’estiu.

Desd´ aquí es té accés al annex de la part posterior de la casa principal, on hi ha un apartament amb cuina pròpia, una sala d’estar, lavabo de cortesia de planta, dues habitacions completes dobles a la part inferior i un bany complet.

Golfes: Una estada diàfana i molt àmplia, que avui no té més utilitat que guarda mobles. Pot tenir moltes possibilitats de desenvolupament en un futur com a ampliació de l’habitatge, més habitacions o salons, etc.

Finca de bon i fàcil accés, és a prop del nucli urbà amb totes les comoditats. Situada a uns 50 quilòmetres de Barcelona.

També té una ermita datada al 1.711 que està en perfecte estat de conservació.

Piscina, instal·lacions eqüestres, picadero i pista de doma, boxes i diversos tancats. Pous d’aigua, i diverses basses d’acumulació d’aigües tant pluvials com de pou.

Característiques

Additional details

-
-
-
-
-
-
-
-

Qualificació energètica:
certificat energètic

Tots els Serveis

-
-

Ubicació

Contacta amb nosaltres per a més informació

Les seves dades han estat enviades correctament. En breu ens posarem en contacte amb vostè.